BREAKING NEWS

Νέα εξέλιξη στην Βούλα: Δύο μηχανές παρέσυραν την ηλικιωμένη- Αναζητείται ο ένας αναβάτης

ΑΣΕΠ

Εξετάσεις ΑΣΕΠ 2023: Πότε θα γίνουν οι 6.260 νέοι διορισμοί

ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Βροχές σε μεγάλο μέρος της χώρας - Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή του Πάσχα;

Κέιτ Μίντλετον

Κέιτ Μίντλετον: Τη χειρούργησαν οι γιατροί του Πάπα - Τι αποκαλύπτουν για την κατάσταση της υγείας της

Μοναδικές προσφορές με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, εκτάκτως το Μεγάλο Σάββατο 4 Μαΐου

Δημοφιλή στο Web

Κόσμος

Πατριάρχης Βαρθολομαίος
Διεθνή

Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Το μήνυμά του για το Πάσχα - «Η Ορθόδοξη Εκκλησία δεν είδε ποτέ τον αγώνα για τη μεταμόρφωση του κόσμου ως ασήμαντη υπόθεση»

Η Ορθόδοξη Εκκλησία δεν είδε ποτέ τον αγώνα για τη μεταμόρφωση του κόσμου ως ασήμαντη υπόθεση, αναφέρει μεταξύ άλλων ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στο μήνυμά του για την Ανάσταση.

Κέιτ Μίντλετον
Διεθνή

Κέιτ Μίντλετον: Τη χειρούργησαν οι γιατροί του Πάπα - Τι αποκαλύπτουν για την κατάσταση της υγείας της

Σύμφωνα με το ιταλικό περιοδικό Gente, γιατροί της πολυκλινικής Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης, συνέθεσαν την επιστημονική ομάδα η οποία ανέλαβε την επέμβαση της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον. Πρόκειται για το νοσοκομείο στο οποίο εισάγονται, ανέκαθεν, όλοι οι ποντίφικες και στο οποίο έχει μεταφερθεί, επανειλημμένα, και ο πάπας Φραγκίσκος.

Οικονομία

Lifestyle

Lifestyle

Συναυλία Rammstein: Ο Γιώργος Μαζωνάκης τραγουδά το «Du Hast» στο πρόμο [βίντεο]

Πλέον μετράμε αντίστροφα για την συναυλία των Rammstein στις 30 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο και η High Priority Promotions δημοσίευσε το πρόμο βίντεο με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Lifestyle

Survivor αποκάλυψη: Με πόσα χρήματα επιστρέφει στην Ελλάδα ο Θοδωρής Τουρκογεώργος

Ο Θοδωρής Τουρκογεώργος είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης 2/5 μετά από μία σκληρή μονομαχία με την συμπαίκτριά του Αναστασία Τσέρου.

Πουλόπουλος
Lifestyle

Γιάννης Πουλόπουλος: Η πέτρινη σουίτα τεραστίων διαστάσεων με την πισίνα στη Μύκονο που φιλοξένησε την Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου την πρώτη μέρα του Μάη είχε τα γενέθλιά της. Η παρουσιάστρια του ALPHA έκλεισε τα 39 της χρόνια και παρόλο που δεν γιόρτασε κατά τη διάρκεια του Super Κατερίνα όπως συνηθίζει να κάνει κάθε χρόνο (δείτε εδώ γιατί), βγήκε την ίδια ημέρα με τους αγαπημένους της φίλους για ένα dinner party στη Βουλιαγμένη (δείτε εδώ τον εντυπωσιακό στολισμό και τι έγραφε η τούρτα της πάνω).

ζώδια
Lifestyle

Ζώδια 3/5: «Τις πρώτες αυτές μέρες του Μαΐου...» - Οι τυχεροί στον έρωτα και οι άτυχοι στα οικονομικά

Μεγάλη Παρασκευή 3 Μάη σήμερα και ο Κώστας Λεφάκης έκανε τις προβλέψεις του για το πώς θα εξελιχθεί η μέρα για κάθε ζώδιο. Ποιοι θα περάσουν καλά λίγο πριν το Πάσχα και ποιοι θα θέλουν να περάσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η ώρα (δείτε εδώ τις μηνιαίες προβλέψεις του);

Πολιτισμός

Περιβάλλον

Ιστορίες