BREAKING NEWS
ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική στάση εργασίας στο Δημόσιο από τις 11:00 π.μ. έως τη λήξη του ωραρίου

ΑΔΕΔΥ: 24ωρη πανελλαδική απεργία- Ποιοι συμμετέχουν- Τι διεκδικούν- Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

καύσωνας

Καιρός: Καλωσήρθες καλοκαίρι - Σήμερα η πιο ζεστή ημέρα, πού θα χτυπήσουν τα 35αρια [βίντεο]

Ιράν

Θάνατος Ραΐσι: Η επόμενη μέρα για Ιράν και Μέση Ανατολή

Πάτρα

Κορονοϊός: Ανησυχία για τη νέα μετάλλαξη «FliRT»

Παύλος Γλύξμπουργκ: Τα οικογενειακά γενέθλια στο Λονδίνο - Δείτε το πολυτελές διαμέρισμα που διατηρεί

Δημοφιλή στο Web

Κόσμος

Ιράν
Διεθνή

Θάνατος Ραΐσι: Η επόμενη μέρα για Ιράν και Μέση Ανατολή

Η συντριβή του ελικοπτέρου BELL 212 που μετέφερε τον Ιρανό σκληροπυρηνικό πρόεδρο Ιμπραχίμ Ραΐσι (εκλεγέντα το 2021), πέντε υψηλόβαθμους παράγοντες της κεντρικής και περιφερειακής κυβέρνησης(μεταξύ των οποίων τον ΥΠΕΞ Χουσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν και τον υποστράτηγο Μεχντί Μουσαβί) του Βορειοανατολικού Αζερμπαϊτζάν (Αλί Χασέμ, Αγιατολάχ Σανταντί, κα Μαλίκ Ραχματί) ως και τα τρία μέλη του πληρώματος, κοντά στη μεθοριακή ζώνη Αζερμπαϊτζάν - Ιράν (περιοχή Ούζι) αναμένεται να έχει προεκτάσεις σε μείζονα εσωτερικά ζητήματα (σε μία χώρα που υπάρχουν πολλά θέματα ανοικτά και ειδικά στην προεδρική διαδοχή μέσα στις επόμενες 50 ημέρες), αλλά δεν πρόκειται να αλλάξει ουσιαστικά και ριζικά την περιφερειακή θέση της χώρας και την υπολογίσιμη βαρύτητα που έχει σε θέματα ασφαλείας, διεθνών σχέσεων και οριακής διατήρησης λεπτεπίλεπτων ισορροπιών.

Διεθνή

Eurovision: Ο Ερντογάν χαρακτηρίζει τη διοργάνωση απειλή για την οικογένεια

Δύο εβδομάδες, περίπου, μετά τον μεγάλο τελικό της Eurovision, η διοργάνωση δέχεται τα πυρά του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Αφοριστικός, όπως πάντα στις δηλώσεις και τις θέσεις του, άνοιξε πυρ προς τον διαγωνισμό τραγουδιού. Κατηγόρησε, μάλιστα, ότι η Eurovision φέρεται να ενθαρρύνει την «εξουδετέρωση των φύλων» και απειλεί την παραδοσιακή οικογένεια.

Οικονομία

Lifestyle

Lifestyle

Δημήτρης Λάλος: Από τον Σασμό και τις μεγάλες επιτυχίες στο διαζύγιο με την Έλενα Μαυρίδου και τη δημόσια κόντρα

Ο Δημήτρης Λάλος δεν είναι από τους ηθοποιούς που ήξερε από πάντα με τι ήθελε να καταπιαστεί. Ευτυχώς, όμως, για όλους εμάς τους θεατές, ακολούθησε την τέχνη της υποκριτικής και μας έχει δώσει καταπληκτικές ερμηνείες σε θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση.

Πανσέληνος
Lifestyle

Πότε έχει Πανσέληνο: Τι είναι το «Φεγγάρι των Λουλουδιών» και ποια ζώδια θα επηρεαστούν

Πότε έχει Πανσέληνο: Μετά το Ροζ Φεγγάρι του Απριλίου έρχεται η Πανσέληνος του Λουλουδιού. Θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαΐου στο ζώδιο του Τοξότη.

Lifestyle

Κώστας Βουτσάς: Σοκάρουν τα πλάνα, έσπασαν τον τάφο του ηθοποιού – Συγκλονισμένη η πρώην σύζυγός του [βίντεο]

Κώστας Βουτσάς: Σοκ έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες με τα πλάνα που κάνουν τον γύρο του Tik Tok, με τον τάφο του Κώστα Βουτσά να είναι βεβηλωμένος.

Lifestyle

Άρης Σοϊλέδης: Εμφανίστηκε και έγινε… καπνός μόλις άκουσε το όνομα της Ασημίνας – Πώς αντέδρασε μετά τον σάλο

Η κάμερα του Πρωινού συνάντησε τον Άρη Σοϊλέδη μετά την ολοκλήρωση της προπόνησής του στο padel με τον γνωστό ποδοσφαιριστή να μην είναι ιδιαίτερα πρόθυμος θα λέγαμε να προχωρήσει σε δηλώσεις.

Πολιτισμός

Περιβάλλον

Ιστορίες