BREAKING NEWS
Λιόσια

Λιόσια: Τουλάχιστον έναν μήνα ήταν νεκρός ο 82χρονος - Μεταθανάτια τα τραύματα στη σορό του

Κρήτη

Κρήτη: Θρήνος για τον μικρό Νικόλα που έχασε τη ζωή του στη θάλασσα - Πώς έγινε η τραγωδία

Μοναδικές προσφορές με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, 2 Ιουνίου

καιρός

Καιρός… για μπάνιο: Έρχεται θερμή «εισβολή» με 37άρια - Τι λένε οι μετεωρολόγοι

Ακαθάριστα οικόπεδα

Ακαθάριστα οικόπεδα: Τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες με τις δηλώσεις

Δημοφιλή στο Web

Σκέρτσος
Πολιτική

Σκέρτσος: Ακόμη περιμένουμε το πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη

Σε απάντηση προηγούμενης ανάρτησης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις τιμές των προϊόντων στην Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη, ο υπουργός Επικρατείας 'Ακης Σκέρτσος σημειώνει σε δική του ανάρτηση: «Δυστυχώς ο Στέφανος Κασσελάκης στο πρόχειρο βίντεο που ετοίμασε από το πανάκριβο εξοχικό του στις Σπέτσες (για το οποίο ακόμη περιμένουμε να μάθουμε το πόθεν και το έσχες) καταφεύγει συνειδητά για μια ακόμη φορά στην τεχνική της διαστρέβλωσης και της προπαγάνδας.

Κασσελάκης
Πολιτική

Κασσελάκης: Να ηττηθεί η αλαζονεία του 41% και να ενισχυθεί ο νέος ΣΥΡΙΖΑ που φτιάχνουμε

«Στις ευρωεκλογές πρέπει να ηττηθεί η αλαζονεία του 41% και να ενισχυθεί με θετική ψήφο ελπίδας ο νέος ΣΥΡΙΖΑ που φτιάχνουμε, με στόχο την προοδευτική διακυβέρνηση για το κοινό καλό», τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξη του στα «ΝΕΑ», σημειώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με όπλο τις προτάσεις του θέλει στις 9 Ιουνίου «να ανοίξει ο δρόμος για την πολιτική αλλαγή».

Κόσμος

Οικονομία

Lifestyle

Survivor
Lifestyle

Survivor – Spoiler 2/6 - O Γιώργος Λιανός προειδοποιεί τους παίκτες: «Από εδώ και στο εξής λοιπόν…»

Με ένα αρκετά δυνατό επεισόδιο επιστρέφει το Survivor αύριο το βράδυ 2/6 και οι παίκτες που έχουν μείνει θα βρεθούν μπροστά σε σημαντικές ανακοινώσεις.

Σωτήρης Τσαφούλιας
Lifestyle

Σωτήρης Τσαφούλιας: Προτιμώ το Europa League στον Ολυμπιακό παρά τις «7 Κλωστές» στο Netflix

Ανάμεσα στους διασήμους που βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (29/5) στην «Opap Arena» και παρακολούθησαν τον Ολυμπιακό να κατακτά το Conference League, ήταν και ο γνωστός Έλληνας σκηνοθέτης, Σωτήρης Τσαφούλιας.

Lifestyle

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Σίμος με την Αμαλία χωρίζουν και άλλοι παντρεύονται - Βγάζει τη ζώνη του και την χτυπάει αλύπητα

Στα ολοκαίνουρια επεισόδια της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών, ο Χριστόφορος συνέρχεται, ενώ η Βικτώρια δεν διστάζει να «καρφώσει» στην αστυνομία ακόμα και τον ίδιο της τον γιο τον Σίμο.

Lifestyle

Ψυχοκόρες: Ο Σώτος δεν είναι παιδί της Νέλλας - Δύο πεθαίνουν την ώρα που η Δεσποινιώ βιάζεται ομαδικά

Στα νέα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες, ο Κοσμάς θέλοντας να υπερασπιστεί τη θέση του, σκοτώνει τον Βαγγέλη Αρδίτη, ενώ ο γιος του είναι στο νοσοκομείο μετά από σφαίρα που δέχτηκε.

Πολιτισμός

Περιβάλλον

Ιστορίες