BREAKING NEWS

Νηνεμία στην Άγκυρα: Το παρασκήνιο της συνάντησης Μητσοτάκη-Ερντογάν

Σκόπια: Ξεκάθαρο μήνυμα Γεραπετρίτη στην Σιλιάνοφσκα για το σκέτο «Μακεδονία» - «Tο ζήτημα της ονομασίας δεν τροποποιείται»

Σκόπια: Ξεκάθαρο μήνυμα Γεραπετρίτη στην Σιλιάνοφσκα για το σκέτο «Μακεδονία» - «Tο ζήτημα της ονομασίας δεν τροποποιείται»

Συνελήφθη ο «Σκορπιός» διαβόητος διακινητής λαθρομεταναστών- Ποια η σχέση του με την Ελλάδα

παραλίες

Καιρός: Προ των πυλών ο υποτροπικός αεροχείμαρρος - Οι 7 περιοχές της χώρας μας που θα «ψηθούν» [χάρτες]

Πρίγκιπας Χάρι: Παράνομο το ίδρυμα που έστησε με την Μέγκαν Μαρκλ- Δεν υπέβαλε τέλη

Μηχανογραφικό
Ελλάδα

Πανελλαδικές εξετάσεις-Μηχανογραφικό: Οι σπουδές που οδηγούν στα επαγγέλματα του μέλλοντος!

Οι ειδικοί έχουν προειδοποιήσει ότι η λεγόμενη 4η Βιομηχανική Επανάσταση θα είναι σαρωτική για την οικονομία. Καινούργιες έννοιες, που θα ορίσουν τη νέα πραγματικότητα στην οποία οδεύουμε, όπως η αυτοματοποίηση, η ανταλλαγή δεδομένων, οι νέες τεχνολογίες, αναμένεται να φέρουν σημαντικές αλλαγές στην αγορά εργασίας, κάτι που πρέπει να λάβουν υπ’ όψιν τους και οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων, που σε λίγους μήνες θα κληθούν να συμπληρώσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

σούπερ μάρκετ
Οικονομία

Ερευνα ΕΤ: Τάση μείωσης τιμών σε σούπερ μάρκετ [αναλυτικοί πίνακες]

Μειώσεις καταγράφονται στις τιμές αρκετών προϊόντων που πωλούνται στα σούπερ μάρκετ, παρότι, μάλιστα, η πλειονότητα αυτών δεν συμπεριλαμβάνεται στα πιο πρόσφατα μέτρα που έλαβε το υπουργείο Ανάπτυξης για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Δημοφιλή στο Web

Κόσμος

Οικονομία

Lifestyle

Survivor
Lifestyle

Survivor 2024: Ποιος ειναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση; [βίντεο]

Στον στίβο μάχης μπήκαν για άλλη μια φορά οι ομάδες του Survivor 2024 για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

Lifestyle

Ελένη Φουρέιρα: Έγινε νονά και έκανε πρόβα για τη βάφτιση του γιου της

Έχει αποδείξει ότι με την οικογένειά της και τους φίλους της είναι σαν τα κορίτσια της διπλανής πόρτας! Η Ελένη Φουρέιρα αγαπά πολύ και το δείχνει, ενώ δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στις προσωπικές σχέσεις.

Lifestyle

Modern Cinderella: «Χωρίσαμε όταν το μωρό μας ήταν 6 μηνών γιατί...» - Αποκάλυψε πρώτη φορά τον πραγματικό λόγο που χώρισε με τον Ricta

Καλεσμένη για πρώτη φορά στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της εκπομπής The 2night show βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 13/5 η πρώην σύντροφος του τράπερ Ricta και μάνα του παιδιού του, Modern Cinderella η οποία μίλησε για το πως κατάφερε να γίνει influencer με μεγάλη μάλιστα απήχηση, αλλά και για το ποιοι ήταν οι λόγοι που οδήγησαν εκείνη και τον γνωστό τράπερ να χωρίσουν, λίγο καιρό αφού έφεραν στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Lifestyle

Μέγκαν Μαρκλ: Ζει μεγάλες στιγμές στο πλευρό του Χάρι - Τα ρούχα που σχολιάστηκαν και οι πόζες

Το ταξίδι τους στη Νιγηρία μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε! Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι βρέθηκαν στην Αφρική για την ενίσχυση των Αγώνων Invictus, αλλά θυμήθηκαν τις παλιές καλές εποχές.

Πολιτισμός

Περιβάλλον

Ιστορίες